повече

За нас

Зравейте!

Казвам се Даниела и съм квалифициран масажист и козметик с над 20 години опит в грижата за тялото и лицето. Също така съм сертифициран терапевт за работа с уреда FOHOW за Биоенергиен Масаж.

Работила съм в елитни салони в София в продължение на 15 години, по-известните от които са хотел „Феста“, „Salt Palace“ и други.

През последните 10 години съм масажист и козметик в СПА Център „Котвата“ в град Сапарева баня и в хотел „Silver Beach“ в град Бяла.

Създадох Салони „Прилив“ с много любов и отдаденост, защото искам да има едно специално място, където всеки да почувства своя прилив на енергия! Винаги се стремя да съм в синхрон с новостите. Затова, освен класически масажи, при мен ще откриете иновативните Подводен Вакуумен масаж и Биоенергиен масаж!  Те Ви гарантират подобряване на имунитета и повишаване на жизнената сила.

Предлагам процедури, както за тялото и духа, така и за лицето. С всяка процедура помагам на моите клиенти да се чувстват релаксирани и едновременно с това заредени с нова енергия.

Заповядайте, за да преоткриете спокойствието и радостта от прилив на енергия!

За Салонa

В салон за здраве, красота и релакс „Прилив“ извършваме иновативни процедури за лице и тяло за Вашия прилив на енергия, здраве и красота.

Намираме се на две локации:

  • СПА Център „Котвата“, гр. Сапарева баня
  • Хотел „Silver Beach“, гр. Бяла (обл. Варна)

Салонът в град Сапарева баня разполага с:

  • масажно-козметично легло
  • хидромасажна вана с опция джакузи
  • широка вана за подводен вакуумен масаж
  • самостоятелна душ кабина

В него се предлагат всички масажи и процедури, както и двете иновативни услуги – Подводен Вакуумен Масаж и Биоенергиен Масаж.

Салонът в град Бяла разполага с масажно-козметично легло и предлага всички масажи и процедури, както и иновативната услуга Биоенергиен Масаж.

Отзиви

Какво казват другите?

Дарина Янкова

Подводният вакуумен масаж беше ново и много приятно изживяване за мен! Наслаждавах се на топлата вода, която обгръщаше тялото ми и ме караше да се разтапям от удоволствие. В същото време усещах как вендузата “засмуква” стреса и напрежението, натрупани в ежедневието.

Хиляди благодарности на  Даниела - най-добрия масажист в Сапарева баня! Тя допринесе за това, да се чувствам напълно обгрижена и отпусната по време на цялата процедура. След подводния масаж кожата ми беше значително по-мека и гладка от когато и да било! Със сигурност при следващата ни почивка в града ще се поглезя не с един, а с поне 3 масажа “Аква Торнадо”, както го наричат руснаците. Благодаря, Даниела!

Роси Атанасова

Невероятен професионалист е Даниела, а процедурите й нямат аналог! "Прилив" е масажно студио в Сапарева баня, в което знаят как да те накарат да се отпуснеш истински. Благодаря от сърце!

Марина Фефер

Наскоро моят съпруг и аз бяхме в България в ски курорт Боровец и посетихме термалния комплекс Сапарева Баня, който е на 40 км от Боровец. Това е приятна релаксация след седмица спорт. Първо пробвах какво е подводен анти-целулитен масаж. Даниела Коцева е специалист за този вид масаж. Наистина много ми хареса този тип масаж, защото след като дълбоко почисти кожата ми, тя стана гладка и нежна, засили се кръвната циркулация, повиши се енергията ми! Като цяло тази процедура може да се нарече приятна, въпреки че понякога трябва да си търпелив! Не беше възможно да завършим препоръчания пълен курс от 10 процедури по време на престоя ни, но някой ден ще го направя. Благодаря ти, Даниела, ти си чудесен специалист и много приветлива и приятна за общуване жена! 😍 Честит рожден ден на теб! Успех!

Запишете си час!

0887 72 39 82

Пишете ни:

4 + 10 =